Om os

Klinikkens historie

Arne Kringelum åbnede klinikken i starten af 1970’erne og arbejdede som praktiserende tandlæge til sin pension i 2003 hvor Kim Hastrup overtog klinikken.

Kim kørte derefter klinikken videre til år 2011 hvor han i denne årrække fik startet moderniseringen af klinikken og ansatte tandplejere som samarbejdspartnere.

I 2011 overtog David Kiss klinikken med en samarbejdspartner som han sidenhen har købt ud. David har fortsat med moderniseringen af klinikken og samarbejdet med klinikkens tandplejer. 

Ydermere overtog David ved køb af klinikken Ebbe Lyndgaards klinik der tidligere lå i Danmarksgade 10.

Teamet består af én tandlæge, én tandplejer og to klinikassistenter.

Vi er et ungt og engageret team der alle har mere end 10 års erfaring i branchen og har fokus på de ”gammeldags” værdier - pålidelighed og ansvarsbevidsthed.

David:

David er klinikansvarlig tandlæge og ejer af klinikken siden 2011. David er uddannet i Ungarn fra 2006 og kom til Danmark i 2011 hvor han overtog klinikken.

David er klinikkens eneste tandlæge og behandler dagen igennem vores patienter med faglig stolthed og professionalisme. David er en meget rolig person og hans sind smitter positivt af på patienterne og i hans arbejde ved tandlæge stolen.

 

Adisa:

Adisa er klinikkens tandplejer der arbejder med fokus på forebyggelse af tandproblemer. Adisa står for næsten alle klinikkens undersøgelser og tandrensninger og er specielt uddannet i at varetage patienter med parodontose. Adisa er kendt for hendes skarpe øjne og kan derfor tidligt diagnosticere problemerne. Adisa har været på klinikken siden år 2003 hvor hun startede som klinikassistent og kom tilbage til os i år 2011 som nyuddannet tandplejer.

 


Helena:

Helena er uddannet klinikassistent og fungere ved siden af som Receptionist. Helena styrer klinikkens daglige drift og står for kommunikation med patienterne og klinikkens leverandører og partnere. Helena har et godt overblik over hvad der foregår på klinikken både i receptionen og ved behandler stolen. Helena kom til klinikken i 2008.

 

 

 

 

Codruta:

Codruta er klinikkens motor og sørger for at behandlingerne på klinikken kører velsmurt og professionelt. Codruta har god sans for de æstetiske behandlinger og fungere som Davids sparringpsartner på klinikken. Codruta har siden hun kom på klinikken i 2011 assisteret ved de fleste behandlinger og bidrager professionelt samt med en god omgang humor og humør.

På klinikken oplever man god stemning, en hyggelig atmosfære, og et smilende personale der alle kan lide sit arbejde.