Testimonials

Anmeldelser fra patienter fra bl.a. ”av min tand”.

  • Super oplevelse.
  • Perfekt og omhyggelig tandbehandling  

David er en meget dygtig tandlæge, der har rettet op på tidligere tandlægers rod. Det føles som om at der ikke bliver ikke lavet mere end nødvendigt - og samtidig altid lidt ekstra uden beregning.

M.W., Fredericia

Jeg vil MEGET gerne anbefale denne klinik. Både tandlæge David Kiss og hele hans personale er Super behagelige og dygtige. Hygiejnen i top. Intet at udsætte.

A.C., Fredericia

Er der nogen der fortjener en flot anmeldelse. Jamen så er det i den grad David Kiss i Danmarksgade. Han er fantastisk dygtig, og meget omhyggelig. Har gået hos ham i flere år. Nu lider jeg ikke af tandlægeskræk, men for dem der gør, vil jeg stærkt anbefale David. Skal man have en tand bedøvet, ja så har David en teknik som gør at man overhovedet ikke mærker stikket. Man bliver heller ikke hævet i tandkødet eller ufølsom i læben. Jeg har fået lavet nogle meget flotte plastfyldninger hos ham. Og det er ikke kun David Kiss jeg vil anbefale. Hans personale er bare så søde og rare venlige mennesker. Man føler sig godt tilpas så snart man træder ind i venteværelset. JEG KUNNE IKKE DRØMME OM NOGENSINDE AT SKIFTE TIL EN ANDEN. Sidste måned fik jeg ondt i en tand. Tandlægen var booket helt op, men alligevel kom jeg til samme dag.

A.M.R.C, Fredericia